0

Producator mobila lemn masiv

Suntem producator mobila lemn masiv si va oferim cele mai bune si durabile piese de mobilier. Mobilierul de serie nu este o solutie atunci cand vreti sa aveti un decor unic si interesant si de aceea va recomandam sa utilizati piese de mobilier care sunt cu adevarat unice cum sunt cele de lemn masiv.

Pentru a vedea ofertele noastre de produse click aici.

Producator mobila lemn masiv – motive pentru a alege mobila din lemn

Nu exista nicio indoiala ca un aspect major al durabilitatii lemnului solid este toleranta sa pentru finisare. Lemnul este un mediu solid si puternic pentru care poate fi prelucrat. In timp, cu o ingrijire adecvata, va ramane asa. Nu este nevoie de mult pentru ca mobilierul tau din lemn masiv sa arate excelent: o stergere obisnuita cu o substanta speciala pentru lemn care nu este pe baza de petrol este cu adevarat tot ce trebuie sa folositi pentru ca lemnul sa arate frumos.

Lemnul are atitudine si personalitate

Mobilierul din lemn masiv este plin de caracter si personalitate naturala. In timp ce doua paturi din aceeasi colectie pot arata la fel de la distanta, mergeti putin mai aproape si veti observa ca fiecare are propriul sau model de fibre de lemn distinctiv si alte caracteristici unice. Sigur, in timp, piesele dvs. din lemn masiv vor avea denivelari si uzura, dar spre deosebire de furnir si PAL lemnul masiv poate fi reconditionat cu usurinta.

Cu putina grija, mobilierul dvs. din lemn masiv ar putea fi transmis cu usurinta generatiei urmatoare. Acesta este motivul pentru care noi consideram ca mobilierul nostru este pentru toata viata. Mobilierul din lemn masiv, precum cel din magazinul nostru online, este si el atemporal. Asadar, in timp ce mobilierul de serie se poate demoda rapid, mobila din lemn masiv va ramane in trend multi ani.

S-ar putea sa credeti ca toate aceste beneficii interesante ale lemnului solid se ridica la un cost mai mare. In realitate cumparati aceasta mobila pentru mult timp ceea ce face ca investitia sa fie amortizata rapid.

Mobilierul din furnir, MDF si placi aglomerate nu este la fel de rezistent, iar lemnul solid este cel mai important pentru majoritatea oamenilor. Lemnul solid va rezista mult timp, bucata de furnir pur si simplu se va deteriora mai repede in primul rand din cauza modului in care este produsa. Puteti plati pentru o singura piesa de inalta calitate sau puteti plati de mai multe ori pentru ceva mai putin calitativ.

 

See all

Photo gallery