0

Mese rustice din lemn

Utilizand mese rustice din lemn din catalogul nostru, casa dvs. va arata superb in timp ce va bucurati de cele mai interesante piese de mobilier. Ne plac lucrurile de calitate si interesante si site-ul nostru nu vinde nimic altceva, in afara de piese de mobilier durabile si atractive. Credem cu siguranta ca alegerea mobilierului din lemn este o optiune buna pentru orice casa si iata cele mai importante dintre motivele noastre preferate pentru a alege lemnul masiv.

Pentru a vedea ofertele noastre de produse click aici.

Mese rustice din lemn - Lemnul arata bine, indiferent de stilul mobilierului

Mobilierul din lemn masiv nu numai ca arata frumos, dar poate aduce caracter si personalitate in orice camera. Exista o multime de tipuri diferite de cherestea din care sa alegeti si fiecare are propriul stil si aspect natural. De exemplu, lemnul de nuc are o superba culoare maro inchis, are fibre dispuse inconfundabil si poate adauga un plus de lux oricarei camere.

Stejarul este un lemn mult mai deschis la culoare, care este incredibil de rezistent, ceea ce il face o alegere practica si versatila pentru mobilier. Mesele din lemn de stejar rustice sunt unele dintre cele mai apreciate de un numar foarte mare de cumparatori datorita aspectului lor.

Lemnul ajuta la producerea mobilier superb si cu grija poate dura toata viata. Este usor de curatat cu o carpa uscata, moale sau cu un dispozitiv special de curatare, acest lucru va elimina efectiv praful, dar pentru a evita imprastierea prafului in aer, umeziti carpa foarte usor. Adaugand ceara pe mobila, veti face mobilierul sa straluceasca, adaugand o frumusete suplimentara unui material deja superb.

Fiecare piesa a mobilierului  este protejata cu un lac sau finisaj care nu numai ca evidentiaza fibrele de lemn, ci imbunatateste frumusetea naturala a lemnului prin adaugarea de culoare si stralucire.

Mobilierul din lemn poate fi o investitie initiala mai costisitoare decat MDF-ul plat, dar mobilierul din lemn masiv, bine construit, este incredibil de durabil si este conceput sa reziste generatii intregi. Poate rezista la uzura care provine din utilizarea zilnica si arata chiar mai bine pe masura ce imbatraneste.

Aruncati o privire la gama noastra mobilier din lemn, care imbina un stil contemporan cu cel rustic si care va aduce in casa o atmosfera mai calda.

Modul in care este construita o piesa de mobilier poate contribui la frumusetea si functionalitatea acesteia. Tamplaria si rezistenta fiecarei piese va pot spune, de asemenea, multe despre calitatea acesteia. Toate piesele noastre de mobilier sunt proiectate sa dureze si le veti avea alaturi foarte mult timp.

 

See all

Photo gallery